Quality & Compliance medewerker (38 uur per week)

Ben jij een echte aanpakker, die het leuk vindt om zowel commercieel als kwaliteitsbewust bezig te zijn met creatieve producten en speelgoed? Wil jij als medewerker Quality & Compliance een essentiële rol spelen in onze snelgroeiende en bruisende organisatie met gedreven medewerkers? Dan wordt dit jouw baan!

De organisatie

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- & hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations). Grafix en Craft Sensation behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

De functie

In deze afwisselende functie ga je er, samen met je drie collega’s, mede voor zorgen dat onze producten voldoen aan de internationale wet- en regelgeving. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten en werken aan continue verbetering op gebied van werkomstandigheden, duurzaamheid en productveiligheid. Na een goede inwerkperiode ben jij in staat om op basis van risicoanalyse te bepalen welke veiligheids- en testeisen van toepassing zijn. Je ziet erop toe dat technische dossiers de juiste documenten bevatten en beoordeelt deze op inhoud. Tevens ben je er verantwoordelijk voor dat testen worden opgevolgd, laboratoria tijdig samples ontvangen en testuitslagen binnen de afgesproken doorlooptijden worden overhandigd. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat processen in het kwaliteitshandboek up-to-date blijven. Hierbij werk je intensief samen met verschillende afdelingen.

Wat breng jij mee?

Jij krijgt energie van deze uitdaging! Je pakt graag dingen op, houdt van afwisseling en wil jezelf steeds ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld, beschikt over goed communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig, bent initiatiefrijk en een kritische denker. Uiteraard beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, kun je goed schakelen, ben jij een echte teamspeler én heb je bij voorkeur een MBO of HBO opleiding in de richting Kwaliteitsmanagement, Commerciële Economie, Chemische Technologie, Productontwikkeling of Juridisch. Dan zijn wij op zoek naar jou! Staat jouw opleiding hier niet tussen, maar wordt je wel heel enthousiast van deze vacature? Kom met ons in contact zodat we kunnen kijken naar de raakvlakken.  

Wat bieden wij jou?

Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met een fijn team aan collega’s, die ervoor zorgen dat jij je snel thuis voelt. Uiteraard krijg je een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden er leuke borrels en uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging.  

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatiebrief. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Debbie van Esdonk, HR Officer, tel: 073-5998566, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Graag werven en selecteren we onze functies zelf, daarom reageren we niet op aanbiedingen van intermediairs

Our news

Ons nieuws