Purchaser (38 uur)

Ben jij de pro-actieve inkoper die wij zoeken? Wil jij als inkoper een essentiële rol spelen in onze snelgroeiende en bruisende organisatie met gedreven en creatieve medewerkers? Dan wordt dit jouw baan!

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- &hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations).  Grafix en Craft Sensations behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

 

In deze uitdagende functie ben je, samen met je 8 collega’s, verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces binnen de Creative Craft Group. Je zorgt ervoor, dat onze producten tegen een zo gunstig mogelijke prijs worden ingekocht. Je hebt hiervoor veel contact met leveranciers uit voornamelijk China. Je beoordeelt de artikelmonsters en plaatst inkooporders en voert deze in in ons ERP systeem (Navision).Daarnaast bewaak je de orders, stuur je afwijkingen bij en maak je kostprijscalculaties. In deze functie werk je veel samen met je collega’s van de afdelingen Logistiek, Verkoop en Quality Control.

 

Wat breng jij mee?

Jij krijgt energie van deze uitdaging! Je kunt goed onderhandelen en organiseren en je bent commercieel sterk onderlegd. Je pakt graag dingen aan en laat je niet snel gek maken. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheden met ruimte voor eigen inbreng. We vinden het leuk als je meedenkt over nieuwe artikelen. Een zekere mate van senioriteit voor deze functie vinden we belangrijk, wat overigens niet van leeftijd afhangt. Uiteraard beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Ben je een echte teamspeler en beschik jij daarnaast overeen afgeronde HBO opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij jou?

Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met een fijn team aan collega’s, die ervoor zorgen dat jij je snel thuis voelt. Uiteraard krijg je een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Our news

Ons nieuws