Oproepkracht Ingangscontrole (0 – 38 uur per week)

Wil jij een essentiële rol spelen in onze snelgroeiende en bruisende organisatie met gedreven en creatieve medewerkers? Ben jij een echte aanpakker en kun je goed het overzicht bewaren? Dan wordt dit misschien wel jouw baan!

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- & hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations). Grafix en Craft Sensations behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

 

Als Medewerker Ingangscontrole controleer je aan de hand van een checklist de binnen gekomen goederen. Deze bestaan uit creatief speelgoed voor kinderen en volwassenen, zoals bijvoorbeeld puzzels, diamond painting, paint by number en bellenblazen. Je bent samen met onze Verkoop Binnendienst verantwoordelijk voor het regelen van de ompak en het(her)stickeren van onze producten. Veel klanten stellen speciale eisen aan hun artikelen en jij zorgt ervoor, dat zij onze artikelen in de juiste verpakking en met de juiste labels aangeleverd krijgen. Je hebt hiervoor veel contact met externe ompakcentrales, drukkerijen en uiteraard met je collega’s van Sales, Logistiek en Inkoop.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand, die elke dag op oproepbasis beschikbaar is, ook tijdens schoolvakanties. Het precieze aantal uren per week kan heel erg verschillen. De ene week kan het 0 - 5 uur zijn, de andere week 0 - 38 uur. He aantal uren wordt aan de hand van een planning per week vastgesteld. Hierin wordt wel enige flexibiliteit gevraagd vanwege containers, die op een laatste moment nog verschoven kunnen worden. Het kan ook voorkomen, dat je ingezet wordt voor het verpakken van postpakketten en ompakwerkzaamheden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Our news

Ons nieuws