Nieuwe naam – vertrouwde partner

Creative Craft Group is de nieuwe naam voor uw bekende partner RMS Europe BV, die zich al sinds 1993 succesvol op de Europese markt begeeft. Een vertrouwd adres onder een nieuwe naam!

Nieuwe naam

In de zomer van 2020 heeft er een geslaagde buyout plaatsgevonden, waardoor wij een volledig onafhankelijke organisatie zijn geworden. Met deze overname behouden wij het alleenrecht op onze merken voor de Europese markt. Deze mijlpaal is voor ons reden om onze organisatie in een nieuw jasje te steken.

Een totaal vernieuwde, moderne en heldere website, een nieuwe huisstijl, maar met de vertrouwde service- en dienstverlening, zoals u deze van ons gewend bent. Maar bovenal mooie, betaalbare en kwalitatief goede producten. Daar staan wij voor!

Onze showroom is geheel vernieuwd, waarbij wij u nóg beter kunnen verwelkomen en u ons prachtige en uitgebreide assortiment kunnen tonen. Ook als nieuwe klant heten wij u van harte welkom.

Maak snel een afspraak, virtueel of fysiek! Uw accountmanager staat u graag te woord!

De holding Creative Craft Group bestaat uit twee ondernemingen, die zich elk richten op een specifieke doelgroep:

  • Grafix bv, met haar bekende merk Grafix® biedt een groot assortiment aan creatieve knutsel- en speelgoed artikelen voor kinderen;
  • Craft Sensations bv voor creatieve knutsel- en schildersartikelen voor volwassenen.
  • Craft Sensations bv voert onder andere de merken Craft Sensations®, Art Sensations®, Nassau Fine art® en Creative Artist®.

Vanaf 1 januari 2021 zijn de bedrijven als volgt bereikbaar:

Creative Craft Group
Architronlaan 2-40
5321 JJ  Hedel - Nederland
Telefoon: +31 (0) 73 599 85 66
Email: info@creativecraftgroup.com
Website: www.creativecraftgroup.com

Our news

Ons nieuws