Medewerker Supply Chain – Import (38 uur)

Wil jij een essentiële rol spelen in onze snelgroeiende en bruisende organisatie met gedreven en creatieve medewerkers? Kun jij nauwkeurig werken en tegelijkertijd goed het overzicht bewaren? Ben jij ook nog eens zelfstandig en stressbestendig? Dan wordt dit jouw baan!

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- &hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations).  Grafix en Craft Sensations behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking,verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

 

Je gaat aan de slag op onze afdeling Supply Chain. Na een gedegen inwerkperiode is het uiteindelijke doel, dat je volledig meedraait op de afdeling en operationeel op alle vlakken kun inspringen. Je bewaakt de containerplanning en controleert verschepingsdocumenten en logistieke stroomdocumenten. In Navision maak je boekingen aan en verwerk je deze, net als alle bijkomende informatie. Verder beoordeel je vaarschema’s op basis van inkoop- en verkooporders en maak je leverafspraken met de vervoerders. Tenslotte onderhoud je contact met agenten, waar nodig met leveranciers en met het magazijn betreft leveringen en inslagen.

 

Wie zoeken wij?

-         iemand met een MBO-opleiding;

-         heb je kennis van en ervaring met zeevracht, dan is dat een voordeel, maar de juiste motivatie, werkhouding en instellingzijn belangrijker;

-         iemand die pro-actief, flexibel en accuraat is;

-         iemand die goed prioriteiten kan stellen;

-         iemand met een goede beheersing van de Engelse taal;

-         iemand met kennis van MS Office en Navision.

 

Wat bieden wij jou?

-         Een informele, professionele en collegiale werksfeer

-         Een marktconform salaris

-         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, reiskostenvergoeding en een nette verlofregeling

-         In eerste instantie bieden we je tijdelijke arbeidsovereenkomst aan, met de intentie tot een langdurige samenwerking

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Our news

Ons nieuws