Junior Accountmanager- 38 uur per week

Ben jij op zoek naar een volgende stap in de sales wereld en/of wil je jezelf door ontwikkelen tot junior accountmanager buitendienst? Heb jij een passie voor knutsel & hobbyartikelen? Is Frans als een tweede taal voor je en heb je commerciële en ambitieuze instelling? Dan is de rol van Junior Accountmanager bij Creative Craft Group in Hedel iets voor jou! Jij krijgt een belangrijke rol in de groei van de organisatie. Ben jij hier klaar voor? Lees het hieronder.

Als Junior Accountmanager bij Creative Craft Group in Hedel ga je werken in een klein maar hecht team. Het team bestaat uit 6 collega’s, die ieder een eigen regio in beheer hebben. Samen met de Accountmanager die de regio Frankrijk heeft, ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons product. Je verdiept je in de markt en ziet nieuwe kansen. Je trekt nieuwe klanten aan door(online) research, bel-mailacties en bezoeken. Je zoekt continu naar mogelijkheden om ons klantenbestand uit te breiden en het verder uitbouwen van bestaande relaties.

 

Wat hoort nog meer tot jouw verantwoordelijkheid? 

·        Orders afsluiten met klanten en zorgen dat alles ingang gezet wordt met inkoop/verkoop binnendienst;

·        Bijdrage leveren bij salesmeeting;

·        Bijdrage leveren op beurzen in buitenland;

·        Marktscan maken van de landen waarin je medeverantwoordelijk voor bent.

 

De organisatie

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen en knutsel- & hobbyartikelen voorvolwassenen (Craft Sensations). Grafix en Craft Sensation behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team.

 

Jouw kracht:

·        Afgeronde HBO / MBO+ opleiding bij voorkeur commerciële richting:

·        Je hebt een goede beheersing van de Franse taal;

·        Je bent gedreven, pro-actief en flexibel (geen 9-5 uur mentaliteit) en beschikt over een gezonde dosis handelsgeest en overtuigingskracht

·        Je beschikt over relevante ervaring in sales of hebt de juiste drive om jezelf te ontwikkelen op commercieel vlak;

·        Je bent enthousiast, communicatief zeer vaardig en je hebt goed commercieel inzicht.

Het aanbod?

Een leuke functie binnen een succesvol bedrijf. Als Junior Accountmanager krijg je ook een goed salaris, een bonus en bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld: een gezamenlijke lunch, studiedagen en een thuiswerkregeling). Verder vinden wij werkplezier met een gezonde dosis fun binnen het bedrijf belangrijk, er wordt met regelmaat een personeelsactiviteit door de personeelsvereniging georganiseerd en wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel.

 

Voor een sfeerimpressie, bekijk de foto’s op onze bedrijfspagina op Indeed

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatiebrief. Voor vragen over defunctie kun je terecht bij Debbie van Esdonk, HR Officer, tel:073-5998566,aanwezig op wo en vr.

 

 

Our news

Ons nieuws