HR Adviseur

Ben jij iemand die graag met én voor mensen werkt? Heb jij een passie voor het HR vak en ben jij staat om zowel op operationeel als op tactisch niveau te schakelen? Kenmerk jij jezelf als een HR Adviseur die naast de dagdagelijkse business graag projectmatig werkt en weet je doelgericht resultaat te behalen? Sta jij stevig in je schoenen en probeer jij altijd de juiste afweging te maken tussen het belang van de medewerker en het belang van het bedrijf? Dan ben jij DE HR Adviseur die wij zoeken!

De functie

Als HR Adviseur ben je betrokken bij en verantwoordelijk voor alle voorkomende HR-onderwerpen. Je ondersteunt en adviseert de directie en de coördinatoren bij het uitvoeren van het HR-beleid en je zorgt ervoor dat de dagelijkse HR-cyclus vlot en foutloos verloopt. Ook de personeels- en salarisadministratie behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Zo ben je naast de HR-vraagstukken voor in-, door- en uitstroom ook bezig met het begeleiden van verschillende HR-projecten en ben je hierin het aanspreekpunt voor de coördinatoren en medewerkers. Creative Craft Group zit momenteel in een transformatieproces en met nieuwe kansen die voor ons liggen wacht hier een mooie uitdaging om de afdeling HR mede verder te professionaliseren. Je staat hierbij midden in de organisatie met oog en luisterend oor voor onze medewerkers en te maken cultuuromslag.

We zoeken een kandidaat die met een positieve instelling kijkt naar hoe dingen geregeld zijn, ruimte voor verbeteringen signaleert en deze zelfstandig doorvoert. Daarnaast sta je met je voeten stevig op de grond en schroom je het nodige uitvoerend werk niet.

Dit doe je allemaal samen en in overleg met jouw HR collega. Je rapporteert in deze rol aan de CEO.

 

Een greep uit de werkzaamheden:

· Recruitment werkzaamheden;

· Opstellen en coördineren van HR- en Arbobeleid (strategisch, operationeel), regelingen en procedures onder andere middels het vertalen van wet- en regelgeving;

· Het beheren van de personeelsadministratie;

· Voorbereiden en controleren van de salarisadministratie;

· Beheren en begeleiden van het gehele verzuimproces en bent het eerste aanspreekpunt van onze Arbodienst;

· Gevraagd en ongevraagd adviseren van directie en coördinatoren en daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van HR gerelateerde zaken;

 

Wie zijn wij?
Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel & hobby artikelen voor volwassenen (Craft Sensations). Ons assortiment bestaat uit een ruim en divers aanbod hobby-, knutsel- en schilderartikelen, creatief en educatief speelgoed en spellen voor elk individu, voor vermaak alleen of met vrienden en familie. Onze producten worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is. Ons kantoor in Hedel telt momenteel circa 60 medewerkers. Kortom, een bruisende organisatie met gedreven en creatieve medewerkers.

Kun jij deze afvinken?

· Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM;

· Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol;

· Beschikbaar voor minimaal 24 uur in de week, hierbij ben je o.a. werkzaam op de vrijdag;

· Kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en HR processen;

· Ervaring met het maken en implementeren van beleid;

· Ervaring in het coachen en begeleiden van managers in een veranderende omgeving;

 Wat bieden wij jou?

· Een informele, professionele en collegiale werksfeer.

· Een goed salaris dat past bij jouw niveau en ervaring.

· Premievrije pensioenregeling.

· Je wordt voorzien van een laptop.

· 25 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen.

· Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per KM

· Mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week) met een vergoeding van € 2,- netto per dag.

· In eerste instantie bieden we je tijdelijke arbeidsovereenkomst aan, met de intentie tot een langdurige samenwerking.

Ben jij de geschikte kandidaat voor bovengenoemde vacature en wil je de uitdaging met ons aangaan? Stuur dan je sollicitatie naar Mieke Briaire, hr@creativecraftgroup.com.

Voor meer informatie zie onze website www.creativecraftgroup.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

 

Our news

Ons nieuws