Commercieel Medewerker Binnendienst (32 - 38 uur)

De organisatie

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- & hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations). Grafix en Craft Sensation behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

De functie

Het binnendienstteam bestaat uit 6 medewerkers, die worden aangestuurd door een Hoofd Binnendienst. Iedere medewerker heeft een eigen klantenkring. In deze uitdagende functie ben je, samen met je binnendienstcollega’s verantwoordelijk voor het gehele proces van order entry, uitlevering en facturatie. Je bent in staat het commerciële proces te bewaken en te verbeteren. Hiervoor werk je nauw samen met sales, logistiek en inkoop. Je gaat na een gedegen inwerkperiode een belangrijke bijdrage leveren aan de organisatie en uitvoering van de commerciële, logistieke en administratieve activiteiten van de afdeling verkoop binnendienst. De functie bestaat onder andere uit de volgende taken en verantwoordelijkheden:

• Onderhouden klantcontacten;

• Dagelijks bewaken voortgang van je uitstaande orders middels het orderboek (Excel);

• Orderverwerking in Navision en toewijzing beschikbare voorraad;

• Functionele aansturing pickproces bij onze (externe) logistiek dienstverlener;

• Organiseren transport van je verkooporders naar onze klanten;

• Verwerking en facturatie uitgaande goederen;

• Prijs- en voortgangsbewaking i.s.m. de accountmanagers.

Wat breng jij mee?

Jij krijgt energie van deze uitdaging! Je kunt goed het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Uiteraard ben je communicatief vaardig én beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Het is een pluspunt als je daarnaast nog Frans of Duits spreekt. Verder is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en handig bent met MS Office. Het is een pré als je al eerder met Navision hebt gewerkt.

Het aanbod?

Een leuke functie binnen een succesvol en snelgroeiend bedrijf. Als Commercieel Medewerker Binnendienst kom je te werken in een super leuk team, krijg je ook een goed salaris en bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Verder vinden wij werkplezier met een gezonde dosis humor binnen het bedrijf belangrijk. Ook zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsfeestjes.

Voor een sfeerimpressie, bekijk de foto’s op onze bedrijfspagina op Indeed.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv met motivatiebrief. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Debbie van Esdonk, HR Officer, tel:073-5998566, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Graag werven en selecteren we onze Commercieel Medewerker Binnendienst zelf, daarom reageren we niet op aanbiedingen van intermediairs

Our news

Ons nieuws