Commercieel Administratief Medewerker Verkoop Binnendienst (FT)

Wil jij een essentiële rol spelen in onze snelgroeiende en bruisende organisatie met gedreven en creatieve medewerkers? Ben jij zelfstandig, stressbestendig, kun je goed omgaan met tijdsdruk en snel schakelen? Dan wordt dit jouw baan!

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij een toonaangevende importeur/groothandel op het gebied van creatief speelgoed voor kinderen (Grafix) en knutsel- & hobbyartikelen voor volwassenen (Craft Sensations).  Grafix en Craft Sensation behoren tot de Creative Craft Group (CCG). Onze producten, zoals speelgoed, puzzels en spellen, knutselwaren, decoreren en bouwen, designpads, cardmaking/scrapbooking, verf- en schildermaterialen en nog veel meer producten, worden B2B, direct op de retailmarkt en via online kanalen verkocht, zowel aan groothandelaren en resellers als bekende discount- en winkelketens in heel Europa. De laatste jaren zijn wij in een snel tempo gegroeid en hebben een gemotiveerd, professioneel en collegiaal team, dat dagelijks met onze producten en assortiment in de weer is.

 

Als repack medewerker ben je samen met onze verkoop binnendienst verantwoordelijk voor het regelen van de ompak en het (her)stickeren van onze producten. Veel klanten stellen speciale eisen aan hun artikelen en jij zorgt ervoor, dat de klant onze artikelen in de juiste verpakking en met de juiste labels aangeleverd krijgt. Je hebt hiervoor veel contacten met ompakcentrales (extern), drukkerijen en uiteraard met je collega’s van sales, logistiek en inkoop.

 

Onze leverafspraken met de klant komen we graag na, en dat betekent dat je veel met deadlines te maken krijgt. Het is dus belangrijk dat je overzicht weet te houden, gestructureerd werkt en goed kunt plannen. Jij bent de verbindende factor en zorgt ervoor, dat onze producten volgens de wens van de klant op tijd klaarstaan voor transport.

 

Je takenpakket ziet er als volgtuit:

-         Je houdt tijdige beschikbaarheid van onze repack artikelen in de gaten.

-         Met onze ompakcentrales onderhandel je over prijzen en stem je de planning af.

-         Je verzamelt gegevens over gewenste verpakkingen, klantspecifieke labelling en vertaalt deze naar onze leveranciers.

-         Je onderhandelt over prijzen van verpakkingen en drukwerk en voorziet ze van de juiste gegevens (briefing).

-         Je regelt het transport van en naar ons warehouse en de ompakcentrales.

-         Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en verwerken van het ompakproces en je houdt je bezig met het continue ‘werven’ van nieuwe ompakkers  om het stijgend volume te kunnen verwerken.

 

Wat zoeken wij:

-         MBO-4 met logistieke ervaring

-         ERP systemen, Excel, NAV = pré

-         Ervaring met (transport)planning

-         5 dagen beschikbaar, mag eventueel ook parttime

-         Goede onderhandeling skills zijn van belang bij het negotiëren van inkoopprijzen

-         Goede communicatieve vaardigheden (Engels / Duits is pré maar niet noodzakelijk)

-         Overzicht behouden, helicopterview

-         Analytisch vermogen

-         Leergierig, hands-on, doorzetter en gedreven

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Our news

Ons nieuws